hope4childwives.com

Sloep huren de kaag

Datum van publicatie: 02.10.2019

Vanuit de jachthaven op Kaageiland neem je de lekkerste hapjes en drankjes mee het water op, waardoor je altijd voldoende versnaperingen aan boord hebt. De bootverhuur in combinatie met de fijne jachthaven leent zich perfect voor een verjaardag, bedrijfsuitje of ander soort uitje met familie, vrienden, kennissen of je geliefde.

Wij ontvangen u in onze mooi aangelegde tuin in de haven waar u geniet van de verschillende soorten luxe koffie en thee uit onze koffie corner. Wij verhuren ook simpele motorboten die eenvoudig te varen zijn. De kap kan in delen kleiner gemaakt worden of helemaal weggelaten worden. Open motorboten zijn zonder kap en kussens. Nieuw Seafury cabin soft top is een zeer exclusieve sloep uitsluitend bij ons in de verhuur.

Van ontvangst tot parkeren naast de boten tot uitgebreide uitleg, aan alles is gedacht om uw dag tot in de puntjes perfect te laten verlopen. Ruim en van alle gemakken voorzien.

Bootje huren op de Kaag te Kagerplassen. De grote Seafury sloep voor max. Service, nieuwe of bijna nieuwe goed onderhouden boten maken uw dag tot een perfecte watersport sloep huren de kaag. U kunt zowel sloepen als zeilboten combineren en eventueel een leuke puzzeltocht of wedstrijd varen. De sloepen zijn geschikt voor 6 tot max.

Of wat dacht u van een energieke tocht per kano door de natuur? Zorgeloos de Kagerplassen op De gebruiksvriendelijkheid van de luxe sloepen is dan ook de voornaamste reden dat deze boot zich zo enorm goed leent voor familiedagen, personeelsuitjes en andere soorten festiviteiten.

Van Wijk sloep huren op de Kagerplassen

Wij verhuren motorboten voor 6 personen en motorboten voor 8 personen. Bootje huren op de Kaag te Kagerplassen?

Wij verhuren ook simpele motorboten die eenvoudig te varen zijn. Direct je sloep reserveren. De Piet Hein sloep biedt alles wat u van een traditionele sloep mag verwachten.

Wij ontvangen u in onze mooi aangelegde tuin in de haven waar u geniet van de verschillende soorten luxe koffie en thee uit onze koffie corner.

Een van de meest rustgevende manieren om van het water te genieten is per sloep.

Max 10 personen. Wij verhuren motorboten voor 6 personen en motorboten voor 8 personen! Piet Hein sloepen. Direct je sloep reserveren. Meer Informatie. Waterspoor sloepen.

Boot huren aan de kaag

BM 16m2 zeilboten voorzien van vaarboom, fok of stormfok, kraanlijn. De kosten voor brandstof, schoonmaak en een vaarkaart van de Kagerplassen en Leiden zijn al bij de prijs inbegrepen.

Ruim en van alle gemakken voorzien.

Last minute aanbiedingen. Wij ontvangen u in onze mooi aangelegde tuin in de haven waar u geniet van de verschillende soorten luxe koffie en thee uit onze koffie corner. Seafury cabin soft top Deze Seafury is van extra veel luxe voorzien en een zeer exclusieve sloep voor de verhuur. Vanuit de jachthaven op Kaageiland neem je de lekkerste hapjes en drankjes mee het water op, waardoor je altijd voldoende versnaperingen aan boord hebt, sloep huren de kaag. Kortom sloep huren de kaag u bij ons huurt wilt u niet meer anders.

Van Wijk 550

Geen verborgen kosten Eenvoudige tourboot, sportieve zeilboot of luxe sloep huren - voor elk wat wils. De kap kan in delen kleiner gemaakt worden of helemaal weggelaten worden. Of wat dacht u van een energieke tocht per kano door de natuur?

 • Sloepen voor 1 tot 10 personen.
 • Comfortabeler dan de Van Wijk motorsloep wordt het simpelweg niet, zowel jong en oud zal zich op zijn gemak voelen.
 • De kap kan in delen kleiner gemaakt worden of helemaal weggelaten worden.
 • Van Wijk sloep huren op de Kagerplassen Een van de meest rustgevende manieren om van het water te genieten is per sloep.

Van Wijk sloep huren op de Kagerplassen Een van de meest rustgevende manieren om van het water te genieten is per sloep. Meteen je luxe sloep huren. Vaargebied Leiden Amsterdam Kagerplassen U kunt door de natuur varen, sloep huren de kaag, mooie molen tochten maken of natuurlijk door de grachten van Leiden varen.

De Piet Hein sloep biedt alles wat u van een traditionele sloep mag sloep huren de kaag. Welkom bij sloep en zeilboot verhuur Dieper-Zicht. Seafury cabin.

Vanuit de jachthaven op Kaageiland neem je de lekkerste hapjes en drankjes mee het water op, waardoor je zelf gezonde tortilla wraps maken voldoende versnaperingen aan boord hebt.

Vaargebied Leiden Amsterdam Kagerplassen

Valken, Geuzenvalk voorzien van vaarboom, rol fok, luxe reef mogelijkheden, joystick en kraanlijn. Comfortabeler dan de Van Wijk motorsloep wordt het simpelweg niet, zowel jong en oud zal zich op zijn gemak voelen. Boek je sloep. Deel 't Fissertje.

Vaargebied Leiden Amsterdam Kagerplassen U kunt door de natuur www kro spoorloos nl, mooie molen tochten maken of natuurlijk door de grachten van Leiden varen. Wij hebben ruime keuze aan moderne en luxe boten.

Vanzelfsprekend zijn deze motorsloepen uitgerust met een luxe buiskap die voor wat aangename schaduw kan zorgen op warme vaardagen en je kan eronder schuilen tijdens een onverwachts buitje?

Antaris Fifty5 sloepen, sloep huren de kaag.

Ook in categorie:
  05.10.2019 05:40 Lina:
  Nieuw Seafury cabin soft top is een zeer exclusieve sloep uitsluitend bij ons in de verhuur.

  03.10.2019 22:22 Ariadne:
  Nieuw Seafury cabin soft top is een zeer exclusieve sloep uitsluitend bij ons in de verhuur. Kom snel en er'vaar' het zelf bij Botenverhuur Dieper-Zicht.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com