hope4childwives.com

Philips sonicare diamondclean reviews

Datum van publicatie: 25.09.2019

Dit alles verzacht de hoge aanschafprijs enigszins. Persoonlijk gebruik ik enkel de Clean stand, dit is de dagelijkse stand zonder toeters of bellen.

Hij poetst verder je tanden wel erg glad en schoon. De resultaten mogen er dan weer best zijn. Beoordeling Beoordeling per onderdeel. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Tobias Product paar dagen in bezit. Vind ik nuttig 6. Jouw prijsalerts beheren Nieuwsbrieven beheren.

Wel wat lawaaerig apparaat. Ook heb ik geen last meer van ontstoken tandvlees. Of hij laadt niet meer of hij philips sonicare diamondclean reviews niet goed meer: heel erg snel stuk. Ja, beloofd. We posten niks op je tijdlijn, die zit erbij. Bij Oral B hebt u dan echter wel terug een druksensor.

Design by Albemarle PR.
 • Als ik aan de opzet borstel zit, dan verdwijnt soms het iritante geluid gelukkig weer. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.
 • Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Specificaties

Ik merkte gelijk binnen de eerste week verschil! Als je zonder de app poetst, krijg je wel de waarschuwingen van de tandenborstel, maar zie je niet welke plekken je overgeslagen hebt.

Daarom is juist die extra aandacht voor je gebit zo belangrijk, want wanneer weet je of je goed poetst. De set bestaat uit 2 opzetborsteltjes 1 grotere voor de tanden de 2e iets kleinere borstel wordt gebruikt voor je tandvlees. Dit komt door wanneer het vocht met tandpasta onder de powerknop opdroogt, tandpasta zich daar ophoopt en de powerknop problemen gaat veroorzaken.

Deze opzetborstel zorgt voor een grondige reiniging.

 • Dat automatisch kiezen van de juiste stand is mogelijk doordat de opzetborstels over een ingebouwde rfid-chip beschikken.
 • Het is ook belangrijk dat je hier extra aandacht aan besteedt. Pluspunten Mooie vormgeving.

Philips heeft mij gevraagd om deze super de luxe tandenborstel te reviewen en mijn ervaring te delen met andere moms. Waarom maken ze niet een soort die dat allemaal doet. Butterfly Maiden 17 september om. Ik heb een kleine mond, en dat is geen probleem. Een beetje meepoetsen is prima, philips sonicare diamondclean reviews.

Na twee maanden ontevreden met de Sonicare DiamondClean? Geld terug.

Minpunten Mag niet onder de douche gebruikt worden. Sinds eind jaar hebben we elektrisch van Oral B. Dat komt omdat het een extra poetsbeurt is.

En mond dicht houden Zeker niet terug met de hand. Bart Product paar dagen in bezit. Wat betreft die spetters. Review criteria: Gebruiksgemak Uitstekend.

Mijn ervaringen met de Philips Sonicare tandenborstel

Prima elektrische tandenborstel met een mooie design vormgeving. Dit alles verzacht de hoge aanschafprijs enigszins. Elektrische tandenborstel Oral-B draagt zorg voor je tandvlees.

Volgens mij kan je tandsteen vakantie met hond naar duitsland voorkomen als je met een normale elektrische tandenborstel poetst en daarna flost, philips sonicare diamondclean reviews.

Het lawaai en trilling van dit product zou minder mogen. Algemene score 8,0. De mond hyginist moet het nog steeds iedere 6 maanden verwijderen. Algemene score 2,0. Schrijf een review. Ik wil heel graag kans maken op deze tandenborstel, omdat ik graag een nieuwe tandenborstel wil en deze er prachtig uitziet!. Every morning when she wakes up she loves to find out about new social features philips sonicare diamondclean reviews this information and dedication to her expertise helps our clients to develop their De tijdelijke cashback-actie ook.

Slimme tandenborstel

Nadat mijn oude Sonicare was overleden moest ik tijdelijk overstappen op Oral B, deze tandenborstel voelt als heel bruut. English EN. Kijk mee voor nog meer informatie en tips van mij.

Nee, het hele glas geleidt de stroom naar je tandenborstel. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Zeker niet terug met de hand.

Ook in categorie:
  30.09.2019 02:55 Giomar:
  Unboxing Wat een prachtige verpakking! Als laatste heb je de TongueCare, die ik eigenlijk normaliter niet gebruik.

  27.09.2019 22:23 Sohaila:
  Het was in het begin even wennen aan de hoge beweegfrequentie van de tandenborstel en het bijbehorende geluid hoog, soort zoemend geluid maar dat hoor ik nu al bijna niet meer.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com