hope4childwives.com

Mooiste wegen zuid noorwegen

Datum van publicatie: 17.08.2019

Autoroutes met een stempel: Sognefjellweg De eerste Nationaal Toeristische Route van alle autoroutes in Noorwegen die tevens het hoogstgelegen is. Dank je!

Copyright © Innovation Norway. Ook hebben we nog heerlijk koffie gedronken in één van de vele hipster coffeebars van Bergen. Allemaal op de Preikestolen als eerste! Bij ons waaide het behoorlijk, en dan besef je toch dat je er met één harde windvlaag geweest kan zijn. Door al die mooie plekjes hadden we helemaal niet in de gaten dat het al laat werd. Proef de smaak van Noorwegen. Langs schapen en watervallen daalden we langzaam weer af naar onze camping, waar we de volgende dag zouden vertrekken richting Bergen , Stavanger en Kristiansand.

Dit is het begin van het zomerseizoen, dat globaal van juni tot en met augustus met uitloop naar september duur. De 18 mooiste Norwegian Scenic Routes zijn zowel te vinden in het westen, midden en noorden van Noorwegen als langs de kust en in de bergen, mooiste wegen zuid noorwegen. Het aanmelden kost je slechts n minuut. Norske Noorwegen Reizen - d Noorwegen- en Hurtigrutenspecialist.

AutoEurope  - altijd een vlotte huurervaring.

De tolvrije Atlantic Road verbindt de eilanden van Averøy met het vasteland door middel van acht bruggen. Hier word de weg smaller en word je omgeven door watervallen en hoge rotswanden tot wel meter. Titel van jouw ervaring.
 • In de buurt van de Trollstigen in Noorwegen vind je de Atlanterhavsveien, waardoor je deze twee autoroutes goed met elkaar kunt combineren. Na al die watervallen langs de weg hadden we wel zin gekregen om eens een waterval van dichtbij te bekijken.
 • Over Innovation Norway. Onze laatste tussenstop was Borgund, waar een staafkerk uit ca.

Zuid-Noorwegen

Hier heb je uitzicht op Jotunheimen en vind je de hoogste bergtoppen van Noorwegen. Je hebt dus geen georganiseerde tour nodig om naar de Noordkaap te gaan!

Noorwegen is dan ook een echte aanrader als je het ons vraagt! Het hoogtepunt zijn echter de Trollstigen route In de provincie Nordland, precies op de poolcircel, loopt de beroemde RV17 kustweg Kystriksveien.

 • De steile bergen duiken diep de oceaan in, een ronduit adembenemend zicht!
 • Veel toeristen worden aangetrokken door de prachtige natuur en cultuur die het land rijk is.

Norwegian Scenic Route Lofoten Welk jaargetijde je er ook bent, Lofoten staat garant voor een reis met een adembenemende omgeving? The Historic Hotels en Restaurants  - charmante hotels. Ben jij in Autoroutes Noorwegen geweest.

Algemeen Vier de winter, mooiste wegen zuid noorwegen. We hadden pech: door veel campers op de weg kwam de weg helemaal vast te staan. Onderweg word je getrakteerd op schitterende uitzichten.

1. De Gouden Route (Geiranger-Trollstigen)

Temperaturen van graden zijn geen uitzonderin g. Het gebied rondom de vertakkingen van de Sognefjord is schitterend. Noorwegen is prachtig! Haha, graag gedaan!

Dit is de hemel voor motorrijders? We zochten de langste en diepste fjord van Noorwegen op: de Sognefjord. Snhetta bergmassief in Noorwe.

Wat een prachtige reis. Startpunt Molde, Noorwegen.

The Freedom Guide

Onderweg heb je een uitzichtpunt op een bergpartij bestaande uit 3 bergtoppen. Het is inderdaad een gezellige, mooie stad. De Sognefjellweg ligt nog genoeg in het zuiden van Noorwegen om er met eigen auto te komen.

Eén van de mooiste plekken in

Halfpension is iets duurder voor dit pakket omdat je in andere hotels verblijft. Fjord Tours - ervaar Norway mooiste wegen zuid noorwegen a nutshell met n ticket! Aan de andere kant namen we vanuit Aurdal de en al gauw kwamen we terecht op een smal weggetje vol haarspeldbochten, mooiste wegen zuid noorwegen. Verrassende rondreizen zoals je van ons gewend bent, met de zekerheid van de ANWB.

Foto's van reizigers zelf. Novasol - de beste prijs voor je eigen het skelet van de mens samenvatting. Waar wacht je op. We zochten de langste en diepste fjord van Noorwegen op: de Sognefjord?

In Autoroutes Noorwegen geweest?

Maar ik was na al die dagen in de rust en natuur dat zo gaan waarderen dat ik het ook niet erg had gevonden als we in de natuur waren gebleven. De weg is omringd door steile rotswanden en een serie watervallen. Onze huurauto — geboekt via Easyterra.

Het is geen geheim dat Hardanger overloopt van de natuurpracht dankzij zijn razende watervallen en bloeiende… More. Vanaf de groene weide en het weelderige landschap van Bverdalen kun je een glimp opvangen van de machtige bergen in de verte, mooiste wegen zuid noorwegen, terwijl de weg langzaam… Read more!

Reizen binnen Noorwegen?

Ook in categorie:
  26.08.2019 17:11 Jakobus:
  Over Noorwegen. Duurzame bestemmingen Groener, schoner

  26.08.2019 07:17 Charity:
  Reizen met een beperking. En het mooie is dat hier het zogenaamde allemansrecht geldt, waardoor je kunt wildkamperen in de vrije natuur.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com