hope4childwives.com

Hoera ik ben weer tante geworden

Datum van publicatie: 26.09.2019

Mijn broer appt mij namelijk nooit, alleen eigenlijk als hij iets nodig heeft.. Babykalender Hoe oud is je baby? Hier is dochterlief ook oudste kleinkind en trots dat ze daarop is haha.

Ik samen met mijn zusje.. Een halve week later staan mijn broer en schoonzus hier ineens op de stoep. Last Minutes. Try some other hashtag or username. In de wolken Festival Bekijk alle artikelen. Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors.

Ik schrijf graag over alles wat ik leuk vind, zoals mijn gezin, boeken, muziek en andere dingen die ik online en offline tegen kom.

Previous post Bijkletsen: Mooi weer, datenight en buiten spelen. Sluiten Opslaan. Wat een schatje. Deel met Smart Social. En onze Marcel krijgt er een speelmaatje bij.

Word gratis lid. Afgelopen dinsdag 22 september was een hele bijzondere dag.

Toch vind ik dit heel erg bijzonder. Wat een leuk nieuws. Hoera, ik ben Tante geworden. Heb je al een account dan kun je direct inloggen. Klik op Enter na invoeren. Trotse mama en blogger op Janske. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

 • Veel gelukwensen voor het jonge gezinnetje en natuurlijk voor de trotse tante. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
 • Beantwoord jansyluvzu 25 september at Dat geloof ik! Korting op babyuitzet.

Op de een of andere manier een beetje verdrietig zelfs. Van harte gefeliciteerd en lekker verwennen die kleine en z'n mama, want die heeft er hard genoeg voor gewerkt denk ik Groetjes Susan mv Gijs en Sophie. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Korting op babyuitzet. Meld je ook gratis aan en krijg meteen volledige toegang tot Yoors.

Reactie plaatsen

Vandaag mag ik het dan eindelijk van de daken schreeuwen… Ik ben tanteeeee!!!! Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter? Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap.

Ik sprong op van blijdschap en begon mijn broer en schoonzus te kussen.

Gefeliciteerd leuk hoor tante worden is ook heel speciaal ik werd dit nog voor ik zelf een dochtertje had dus eerst een nichtje gehad die ik heerlijk kon verwennen Dees recently posted… Robinn 20 maanden update. Van harte proficiat en geniet maar van dat prullerige. Nu met korting. Ze moet een paar daagjes blijven.

Zo lief! Hij wordt vast een hele lieve en goede vader.

Other designs with this poster slogan

Welkom op mijn post. Korting op wonen. Zoeken naar:.

 • Janske Trotse mama en blogger op Janske.
 • Alles over prenataal onderzoek.
 • Previous post Bijkletsen: Mooi weer, datenight en buiten spelen.
 • Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter?

Ik schrijf graag over alles wat ik leuk vind, boeken, gaan we er vanuit dat ermee instemt, vestingen en kastelen zijn overal te vinden. Maar misschien was het slimmer om eerst n ding te haken?

Natasja mv Jamie. Terwijl ik ook gewoon nog twee broers heb hoera ik ben weer tante geworden hier thuis dierenasiel den helder honden. Beantwoord Carmelina 26 september at Wat leuk.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, dat is dan zonder de drank. Wat een leuk nieuws. Alle forums Bekijk alle artikelen. Een aantal maanden later hebben we besloten om als verrassing voor mijn schoonzus een Babyshower te organiseren.

Toch vind ik dit heel erg bijzonder. Bekijk alle artikelen. En wat ben ik trots op mijn zusje en haar man, maar vooral op de kleine Juno… ze doet het zo goed. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wil je meer weten over mij. Mijn vriend kreeg een cadeautje en ik een envelopje. Pagina toevoegen aan collectie .

Ook in categorie:
  04.10.2019 12:52 Lamyae:
  Altijd super leuk die kleintjes maar ik hou het wel bij 2 hihi. Altijd korting.

  27.09.2019 14:36 Daniel:
  Onderwerpen Help elkaar Contact Voorwaarden Sitemap. Op de een of andere manier een beetje verdrietig zelfs.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com