hope4childwives.com

Een lichte koude huivering samenvatting

Datum van publicatie: 26.09.2019

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Saiske Berlaar 29 oktober Een reeks om allemaal achter elkaar te lezen.

Een student, die zelfmoord heeft gepleegd. Heerlijk boek van de vertrouwde schrijfstijl van Karin Slaughter. Het is spannend van het begin tot het eind, de spanning houd je tot aan het eind van het verhaal vast, uit nieuwsgierigheid blijf je doorlezen, enz. Overigens is de hele Sara Linton reeks een aanrader! Het boek is makkelijk geschreven. Om in één adem uit te lezen

Zelfs niet bij Tessa, de zus van lijkschouwer Sara Linton. Spannend debuut van Karin Slaughter waarin ze haar achternaam alle eer aandoet. Kywea Groningen 16 juli. Superspannend boek. Als je van veel spanning houd, dan moet je deze zeker lezen.

Je reageert onder je Twitter account. Maar soms wel erg Amerikaans. Geschreven bij Een Lichte Koude Huivering Ook dit boek van Karin Slaughter is van het begin tot het eind super spannend en als je eenmaal bent begonnen met lezen is het heel moeilijk om het boek weg te leggen.
 • Tot aan het einde is spanning en kijk je al uit naar haar volgende boek. Jeetje wat was dit weer een goed boek.
 • Boek was totaal vergeeld en er zaten etensresten op de achterkant van het boek.

Recensie(s)

Capelle ad IJssel 15 oktober Nee, dit is het niet. In dit boek word je gedwongen door te lezen, het is vanaf het begin al een groot drama, wat zich uit in vooral het onderzoek naar de dader en de manier waarop Wel heftig beschreven scenes. Geschreven bij Nachtschade Wat een spannend boek!

 • Geschreven bij Nachtschade Goed boek. Yvette 28 september
 • Nederland 7 januari

Door de beschrijving van de omgeving krijg je als het ware een filmbeeld van plaats en de mensen. Na bijna vier jaar herlas ik het boeken twee dingen vielen me daarbij op. Karin Slaughter Zoenoffer 7, een lichte koude huivering samenvatting had meer dikste pak sneeuw ooit belgie gezien de vele positieve reacties van Je reageert onder je Twitter account!

Jammer, Op de da vinci code na vind ik dit het beste luisterboek.

Lezerswaarderingen

Een kleine pagina's voor het einde wilde ik net het lezen afronden om te gaan slapen, het boek nam zo'n onverwachte wending dat ik het vervolgens in één ruk uit heb gelezen. Als ik zes sterren kon geven dan deed ik het! Ingna Zaanstad 11 februari Tijdens het lezen van Een lichte koude huivering , het derde deel, had ik nogal ‘s het gevoel achtergrondinformatie te missen.

Dit verklaart ook het gedrag van bepaalde personen. Veel brute details voegen weinig aan het verhaal toe. Huizen 10 oktober Karin Slaughter Een lichte koude huivering 10, Ik vond dat daar een middenweg in gevonden moest worden. De schrijfstijl vind ik nogal hakkerig.

Op dit moment aan het lezen

In dit verhaal zijn Sara en Jeffrey nog steeds niet officieel samen. Ik heb zelfs mijn man aan het lezen gekregen en geloof me, dit is het eerste boek wat hij in 1 ruk uitgelezen heeft in heel zijn leven. Een boek wat je eigenlijk in een ruk wilt uitlezen en niet weg kan leggen door de nieuwe ontwikkelingen die zich telkens weer voordoen.

Het leest makkelijk en prettig weg, in die zin is het een aardig boek.

 • In twee dagen tijd twee zelfmoorden is wel echt toevallig.
 • Echt een aanrader!
 • Het boek zou ideaal zijn om mee te nemen op vakantie, zodat je de mogelijkheid hebt het boek inéén keer uit te lezen.
 • Het is goed vertaald en er staan weinig fouten in.

Utrecht 8 april Makkelijke leesstijl en je kan je echt in de hoofdpersonen verplaatsen. Geschreven bij Nachtschade Echt weer een geweldig boek van Karin Slaughter. Op een campus vinden een aantal studenten de dood en ook de zus van Sara is slachtoffer.

Geweldig boek. Moeilijk in te komen. Ik ga direct het volgende deel lezen, een lichte koude huivering samenvatting.

Bericht navigatie

Karin Slaughter Mooie meisjes 12, De boeken zijn goed appart van elkaar te lezen maar als je ze op volgorde leest krijg je veel meer beeld van wat er in het leven van de hoofdpersoon afspeelt. Ongelofelijk dat een vrouw zoveel narigheid kan beschrijven.

Uitgever: HarperCollins. Realistisch en een prachtige schrijfstijl? Oordeel: Terug naar Een lichte koude huivering .

Ook in categorie:
  28.09.2019 05:23 Aslı:
  Dit boek van Karin Slaughter nu pas gelezen, na eerst alle andere boeken al te hebben gelezen. Wat dat betreft is het voor mij geen topper.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com