hope4childwives.com

Restaurant de zoete inval zwolle

Datum van publicatie: 30.09.2019

Profiel Lid worden. Je wordt omringt door echte horeca mensen.

Meer beoordelingen bekijken. Wij zijn er donderdagavond geweest en ondanks dat het knetter druk was was er alle aandacht voor de gasten. Keurig op tijd waren we klaar met ons diner. Geweldig restaurant!

Wij komen regelmatig in dit restaurant en rijden er graag een eindje voor om. Leuk dat, tenminste waar ik zat, je een kijkje in de keuken kreeg.

Beoordeeld op 18 november via mobiele applicatie Lekker eten. Omdat we een jubileum te vieren hadden, vriendelijkheid en sfeer is top. Voor patat betaal je 3,25!, restaurant de zoete inval zwolle.

Bediening, was er vooraf het een en ander afgesproken. Kwaliteit van het eten erg goed. Het is daar leuk zitten en het concept is echt leuk en goed bedacht. RedJohn punten.

Dit hadden ze keurig gedaan. RedJohn punten.
  • Leuk dat, tenminste waar ik zat, je een kijkje in de keuken kreeg.
  • Heerlijk gegeten! Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Contactgegevens

Je kon trouwens proeven dat veel uit de diepvries kwam. Voor 1 satestok betaal je 14 euro met weinig extra's, zelfs geen patat. Zeer vriendelijk en enthousiast personeel, heerlijk eten, lekkere tussendoortjes en een knusse sfeer.

Absoluut een aanrader! De eend was echt niet lekker, zat heel veel vocht in.

  • Wel even van tevoren reserveren.
  • Vanaf Station NS - Zwolle: vanaf het station kunt u elke stadsbus nemen, die naar de stad gaat.

Dat maakt een betaalbare avond, voor niet te veel geld. Iedereen kan iets vinden wat hij lekker vind, restaurant de zoete inval zwolle, nog betaalbaarder. Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt. Ons restaurant is gevestigd tegenover het Maagjesbolwerk Media Markt aan de Jufferenwal 21a. Dit is een soort kermis op je bord en daardoor ben je na een paar hapjes ook al wel verzadigd. Afgegaan op de recensies en gereserveerd. Beoordelingen filteren.

Waarderingen en beoordelingen

Op zich denk je, valt nog mee, maar de gerechtjes zijn superklein, wel leuk opgemaakt, dus met 2 a 3 minuten is het op en zit je alweer te wachten. Je placemat is de menukaart. Heel lang wachten op gerechtjes en daardoor niet verzadigd Is dit een Scandinavisch restaurant?

We vonden het geweldig! Concept is all you can eat met kleine hapjes op het thema "proeverij". Er hangt continu een gezellige sfeer. Wij komen regelmatig in dit restaurant en rijden er graag een eindje voor om.

Het eten leek regelrecht uit de magnetron te komen.

Wie mogen we bedanken?

De inrichting is warm, net als de ontvangst. Beoordeeld op 27 december leuk en lekker kerstdiner. Voor herhaling vatbaar! Absoluut een aanrader!

De sfeer is gemoedelijk maar het is er erg gehorig. Deze krijg je er dus niet bij. Kortom een echte aanrader. Keurig op tijd waren we klaar met ons diner. Van tevoren enthousiaste recensies gelezen. Tussendoor kregen we tortillachips, restaurant de zoete inval zwolle. Wij zijn er donderdagavond geweest en ondanks dat het knetter druk was was er alle aandacht voor de gasten.

Inmiddels een aantal keren gegeten?

Best oké, gewoon traditioneel, helaas weinig vers bereid. Veel keuze uit diverse soorten vegetarisch, vlees en Johan 25 punten. Ander gerechtje waren kippevleugeltje, 2 stukjes.

Het concept van proeverijtjes is leuk, maar er mag wel wat meer balans in zitten. Met vrienden gaan eten op 2de kerstdag, Gezellig druk en mooi in kerstsfeer aangekleed restaurant. Alles wat we hebben gegeten was heerlijk.

Ook in categorie:
    03.10.2019 13:46 Guyon:
    Weer met 8 personen naar de zoete inval We hadden geluk een plekje vrij.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com