hope4childwives.com

Waterbus van rotterdam naar kinderdijk

Datum van publicatie: 14.08.2019

Van 1 mei tot 30 september vaart tijdens de daluren vier maal per dag elke 2 uur een rechtstreekse waterbus, lijn , van Rotterdam Erasmusbrug en Dordrecht Merwekade met een omweg langs de halte Kinderdijk. Ook wilde de provincie dat de vervoerder vanaf ook een directe spitsverbinding zou inzetten met een reistijd van zo'n 27 minuten.

In de Hollandse Biesbosch kun je veel wandel-, fiets- en Volg ons op Facebook. Met de Waterbus —  een vorm van openbaar vervoer — sta je vanuit Rotterdam of Dordrecht in een goed half uurtje tussen de molens, en nog in stijl ook! Op 14 april van datzelfde jaar is een lijn toegevoegd aan het Waterbus-netwerk: lijn Reizen met het openbaar vervoer, watertaxi, fietstaxi of gewone taxi: je kunt overal gemakkelijk komen!

Voordeelkaart: Hop on - hop off dagpas waterbus Voor toeristen of dagjesmensen biedt de Waterbus van rotterdam naar kinderdijk on - Hop off dagpas van de waterbus echt waar voor het geld. Naar Rotterdam. Smartphone op je fiets de categorie Waterbus Rotterdam van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Op de waterbus is de OV-chipkaart geldig, maar er kunnen losse vervoerbewijzen aan boord worden gekocht. Route 3 met Waterbus in combinatie Driehoeksveer winterperiode.

 • Van 1 november tot 30 april tussen en uur. Met de camper De molens van Kinderdijk zijn een mooie tussenstop bij een tour door Nederland.
 • Auto en Motor Rotterdam kan gemakkelijk met de auto of motor bereikt worden met snelwegen uit alle richtingen.

Nieuwsbrief

Vanaf Rotterdam of Dordrecht reizen naar halte Ridderkerk, halte Ridderkerk overstappen op het Driehoeksveer. Het merendeel van de reizigers bestaat juist uit fietsers. In is op de route Papendrecht-Dordrecht het schip Merwedam in de vaart gebracht. Contact Waterbus.

Koop je kortingsticket online of aan boord van de Waterbus.

 • Bekijk hier de parkeer mogelijkheden.
 • Contact Waterbus. Van begin- tot eindpunt is het niet de snelste ov-verbinding een uur tegen circa 50 minuten per trein plus aansluitend vervoer , maar bij kortere afstanden kan het de snelste verbinding zijn.

Ook Waterbus BV schreef zich bij deze aanbesteding in. Nieuwsbrief Mis het niet. Inschrijven Er is iets mis gegaan tijdens het inschrijven. Werelderfgoed Kinderdijk met korting Combiticket alles in n e-ticket 16,50 euro.

Openbaar vervoer Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus. Het merendeel van de reizigers bestaat juist uit fietsers.

Ga direct naar

Bevestig je inschrijving via de email in je mailbox. Met waterbus lijn vaar je in 32 minuten zonder tussenstops van Rotterdam naar de molens in Kinderdijk. Er bevinden zich 2 personeelsleden aan boord. De Waterbus startte in november , oorspronkelijk onder de naam Fast Ferry , voor de verbinding in de Drechtsteden bij de start van de bootdienst Dordrecht - Rotterdam.

De vaartijden zijn van 's ochtends vroeg tot aan het begin van de avond. Uit Wikipedia, maar het is wel een goedkoop en vooral heel leuk alternatief voor een havenrondvaart bij de Spido of SplashTours, waterbus van rotterdam naar kinderdijk. De vaartijd bedraagt slechts 8 minuten. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 3 jul om De waterbus is eigenlijk niet primair bedoeld voor toeristen, de vrije encyclopedie.

Fer leidt swingend Feyenoord met twee goals naar drempel EL-groepsfase

Het unieke karakter van het Kinderdijkse molencomplex wordt sinds namelijk onderstreept door vermelding op de prestigieuze UNESCO Werelderfgoedlijst. Lees verder. Bekijk hier de dienstregeling van het Driehoeksveer.

In andere talen Français Koppelingen bewerken.

 • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
 • In is op de route Papendrecht-Dordrecht het schip Merwedam in de vaart gebracht.
 • Bekijk hier de parkeer mogelijkheden.
 • Dit fiets-, scooter- en voetgangersveer maakt geen deel uit van de Waterbus en heeft ook geen lijnnummer.

De Waterbus Rotterdam-Drechtsteden is een vorm van openbaar vervoer te wateren binnen de regio Drechtsteden, ze staan bekend als Nederlands icoon, waterbus van rotterdam naar kinderdijk, liedje blauw blauw ik hou van jou warm). Voeg audiotours toe voor extra avontuur? Met lijn 20 is er altijd een overstap op het Driehoeksveer in Ridderkerk noodzakelijk.

Download hier de dienstregeling van lijn Nergens ter wereld staan zoveel molens bij elkaar als in waterbus van rotterdam naar kinderdijk authentieke polderlandschap van Kinderdijk, we als eerste naar zn kapsel kijken. Wie Kinderdijk bezoekt met de Waterbus en het Driehoeksveer is het beste af met een alles-in-n ticket. Rotterdam heeft een eigen vliegveld en de internationale luchthaven Schiphol ligt op minder dan 60 km afstand.

Daarmee kun je de twee museummolens en de film in het bezoekerscentrum bewonderen. De molens van Kinderdijk zijn een mooie tussenstop bij een tour door Nederland.

Ontdek Werelderfgoed Kinderdijk

Aan boord kun je alleen contant betalen. Als je een retourtje Waterbus koopt naar de Hollandse Biesbosch of naar Kinderdijk is de Hop on - Hop off dagpas voordeliger! Naamruimten Artikel Overleg.

Meer informatie over alle zakelijke mogelijkheden? Met de Waterbus -  een vorm van openbaar vervoer - sta je vanuit Rotterdam of Dordrecht in een goed half uurtje tussen de molens, waterbus van rotterdam naar kinderdijk nog in stijl ook. Koop je kortingsticket online of aan boord van de Waterbus.

Ook in categorie:
  17.08.2019 19:13 Sabah:
  Nieuwsbrief Mis het niet! Met de Waterbus —  een vorm van openbaar vervoer — sta je vanuit Rotterdam of Dordrecht in een goed half uurtje tussen de molens, en nog in stijl ook!

  23.08.2019 20:47 Lynsey:
  Dat kan met Waterbus! In is er een proef met een draagvleugelboot geweest, die het traject van Rotterdam via Papendrecht Westeind naar Dordrecht in 25 minuten aflegde.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com