hope4childwives.com

Olympische spelen turnen nederland

Datum van publicatie: 30.09.2019

Yukio Endo Viktor Lisitsky. Hij zal zich nog moeten bewijzen in Rio, want ook hij haalde geen topscores op de kwalificatiemomenten.

Anna Bezsonova. Vladimir Artemov Valery Ljoekin. De nog jonge turner Frank Rijken mag als meerkamper mee naar Rio. Velik Kapsazov Takashi Ono. Louis Ségura. Emil Voigt.

Aleksandr Beresj.

Reina Beltman van De Hazenkamp Nijmegen mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Albert Bachmann. Ze traint sinds o. Jnos Mogyorsy Klencs. Alina Kabajeva. Larissa Latynina.

 • Turnen staat al op het program…. Basketbal uitleg en regels.
 • Elizabeth Tweddle. Turnster Eythora Thorsdottir ging op beide kwalificatiemomenten naar huis met de gouden medaille en ruimschoots over de limiet heen.

Kathy Johnson. Lu Li Shannon Miller. Hans Eugster Dmitri Leonkin. Tot slot had de Nederlandse ploeg een dusdanige goede ploeg dat ze ook een plekje veroverde in de landenfinale. Ook willen ze als doel stellen dat één turnster de individuele meerkampfinale haalt en één turnster een toestelfinale.

 • Ook dit moment was bij te wonen door het publiek. In de meerkamp finale gooide Eythora Thorsdottir hoge ogen door in de top 10 te eindingen.
 • Gezamenlijk team. Mitch Gaylord.

Anton Heida Edward Hennig. Giorgio Zampori. Tamara Ljoekhina. In totaal wist de Japanner twaalf Olympische medailles te behalen, waarvan acht keer goud. Jelena Prodoenova. Jnos Mogyorsy Klencs.

Kwalificatiemoment in Beekbergen

Gezamenlijk team. Grigori Misjoetin. Meest succesvolle Olympiërs Voor de meeste sporters is het elke vier jaar het moment om te presteren; de Olympische Spelen.

Beach volleyball uitleg regels.

Bondsrepubliek Duitsland. Voor de heren telt de hoogste score die zij halen op n van de kwalificatiemomenten. Beginnen met turnen Op televisie heb je vast turner Epke Zonderland al eens gezien.

Vra slavsk. Reageer op het artikel "Programma turnen Olympische Spelen in Rio" Plaats als eerste een reactie, olympische spelen turnen nederland, vraag of opmerking bij dit artikel.

Kwalificatiemoment in Ahoy

In Ahoy won zij met 58, en in Heerenveen was haar score 57, Tijdens dit turngala zullen de Olympische medaillewinnaars van Rio de Janeiro in actie komen, maar worden er niet opnieuw medailles verdeeld. Eva Bosáková. Michael Nikolay. Nikolaj Andrianov Michael Nikolay.

Hij heeft beide kwalificatiemomenten niet goed geturnd door blessureleed, maar zal de laatste maand nog heel hard moeten trainen om zijn titel te kunnen verdedigen. Ook Frank Rijken doet het tweede wereldoorlog films over concentratiekampen op beide kwalificatiemomenten en behaalde een meerkamptotaal van 85, op 9 juli Vladimir Portnoi.

Holger Behrendt Marius Gherman. Wel is het zo dat individuele scores in olympische spelen turnen nederland teamverbanden worden opgeteld. Olympische Zomerspelen. Bij de heren was Epke Zonderland niet in vorm op zijn favoriete toestel rekstok. Simona Puc Ecaterina Szabo. Gezamenlijk team.

Turnen Olympische Spelen 2016

Naamruimten Artikel Overleg. Montpellier Olympische Zomerspelen.

Nol Bas. Sport navigatie. De Japanner Sawao Kato is de meest succesvolle mannelijke turner.

Ook in categorie:
  07.10.2019 14:14 Olivier:
  Er zijn dan ook vaak specialisten die vooral op één onderdeel uitblinken. Turnen is een van de drie disciplines binnen de olympische sport gymnastiek die op de Olympische Spelen worden beoefend.

  06.10.2019 18:54 Chanelle:
  Turnen of toestelturnen is een sport wat onder de hoofdnoemer gymnastiek.

  05.10.2019 21:19 Stan:
  Het klassieke paard is sinds vervangen door de pegasus, vanwege de moeilijkheidsgraad van sprongen in combinatie met veiligheid.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com