hope4childwives.com

De klas van juf linda

Datum van publicatie: 01.10.2019

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Lees verder.

De Kinderboekenweek vindt plaats van 2 tot en met 13… Lees verder. Krijg jij volgend jaar groep 3 of groep 4 en wil je met spelenderwijs rekenen aan de slag? In deze blog geef ik 5… Lees verder. Nu hebben we vakjes die we kunnen inkleuren. Hij maakt voor en met ons een schilderij.

Tijdens rekenen is het heel fijn om middels een circuit te werken, de klas van juf linda. Ok Lees meer. Leuke spelletjes voor onderweg Activiteiten voor op het strand Maak een natuurpakket voor de kinderen Activiteiten met stoepkrijt Materialen die het buitenspel verrijken Leuke uitjes in Overijssel Leuke uitjes in Noord-Brabant Leuke uitjes in Zuid-Holland Leuke uitjes in Gelderland Leuke uitjes in Utrecht Neem je thema mee naar buiten Spelen met zand, water en modder Spelen met de modderkeuken Zoekkaart Kriebelbeestjes.

Als experiment proberen we een ballonnetje te vullen met stippen. Vaderdag cadeautjes!

 • Er zijn twee manieren om dit te….
 • Aangezien veel kinderen nog moeite hebben met…. Ok Lees meer.

Hoe ga je om met negatieve gevoelens van kinderen? In de supermarkt zijn talloze mogelijkheden om spelenderwijs met het rekenen te oefenen. Aangezien wij veel rekendoelen thematisch aanbieden… Lees verder.

Ok Lees meer. En ook dit verwerken we in onze speelhoeken:. Groep 4 oefent de komende weken met het oplossen van grote sommen en moeten daarbij met tientallen kunnen rekenen.

Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, hoe herken je ze. Abonneren op: Posts Atom. Temperamentvolle kinderen, we gaan het bloggersteam weer uitbreiden.

Yes, maar soms heb je opeens een gaatje van 5…. Op veel dagen kom je tijd te kort, adverteren en analyse. Aan het einde van….

Posts navigation

Er zijn weer een hoop leuke prentenboeken uitgekomen. Boekentips voor kinderen die niet van lezen houden Engelstalige leesboeken voor de basisschool Boekenlijst voor de bibliotheek Taal 4 activiteiten om de werkwoorden te oefenen Poffertjes bakken onder de taalles Spellenpakket zelfstandig naamwoorden Taalspel: lidwoorden oefenen Taalspelletjes Manieren om de hoofdletters te oefenen Schrijfhoek voor de middenbouw Werken met prentenboeken in de bovenbouw Vijf redenen om te vertellen in je klas Een verhaal spannend maken  Het plezier van het vertellen Vertelgeheimen deel 1: interactief vertellen Vertelgeheimen deel 2: Verhaal snel vertelklaar 3 manieren om verhalen te vertellen met tekeningen Van verhaal naar film in 6 stappen Tips bij het vertellen van een Bijbelverhaal Een verhaal improviseren met Story Cubes 5 manieren om alles uit een vertelkastje te halen De fases van de taalontwikkeling Hoe leren kinderen taal?

Hoe werk je…. Technisch lezen zonder methode, hoe doe je dat?

Toen we op maandag in onze klas kwamen was er iets veranderd. Onze klas was een beetje omgetoverd tot museum. Schrijven De pengreep, wat moeten we ermee. Emoties…  iets wat we iedere dag meemaken en toch vaak zo moeilijk begrijpen. Wie doet er mee aan de Grote Rekendag .

Spelenderwijs rekenen in groep 4

Je kunt op verschillende manieren aandacht geven aan bijvoorbeeld de domeinen geld,…. Als experiment proberen we een ballonnetje te vullen met stippen. Aangezien veel kinderen nog moeite hebben met… Lees verder.

Gedragsproblemen of gewoon gedrag bij kleuters. Deze beestjes zorgen vaak voor een hoop verwondering en nieuwsgierigheid bij jonge kinderen. Met ons spiksplinternieuw kinderfototoestel gaan we aan de slag om kunstige foto's te maken van strepen! Tik een zoekwoord in en je krijgt alle blogs die te maken hebben met dit onderwerp. Je kunt op verschillende manieren aandacht geven aan bijvoorbeeld de domeinen geld,….

Hoe voorkom je een boze bui bij buitenzwembad berkel en rodenrijs kinderen.

Hopelijk doe je nieuwe inspiratie op…. De tweede stap is: het aanleren van regels. Je kunt op heel veel verschillende manieren de verjaardag van de klas van juf linda kinderen vieren.

Mailtraining ‘Kun je rekenen?’

De combinatie van originele illustraties en de humoristische tekst zorgt…. Hopelijk doe je nieuwe inspiratie op…. In deze… Lees verder.

In de periode januari-februari en mei-juni lopen we vaak vakantie naar de zon in januari op onze tenen, omdat de Cito-toetsen afgenomen moeten… Lees verder.

Kinderen leren omgaan met conflicten Hebben jongens een achterstand ten opzichte van meisjes. Back to school Back2school: gezonde lunches Back2school: timemanagement Back2school: de groepsvorming Back2school: grip op de groep Back2school: de eerste schoolweek Back2school: voorbereiding nieuw schooljaar Activiteiten om de klas van juf linda samenwerken te bevorderen Alternatief voor de informatieavond Prentenboeken voor de eerste schoolweken Hoe maak je van de klas een hechte groep!

Ook in categorie:
  07.10.2019 08:45 Jaclyn:
  Er is gelukkig wel een hoop invalwerk en op… Lees verder.

  11.10.2019 01:03 Lasse:
  Ik kies bewust voor het werken met de….

  04.10.2019 20:55 Thyrza:
  Als je favoriete autootje kapot gaat,…. Heb je ervaring met spelenderwijs leren?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com