hope4childwives.com

Vlaggen landen zwart rood groen

Datum van publicatie: 01.10.2019

De kleuren hebben de zelfde betekenis als die van de vlag van Guinea evenals de ster. Het klimaat is tropisch, heet en vochtig en vroeger werd het gebied geteisterd door de gele koorts.

Vlag van Guernsey.

Naast vlaggen van landen hebben ook de vlaggen van niet-erkende staten , afhankelijke gebieden en internationaal gebruikte vlaggen een plekje in deze lijst. Vlag van Bulgarije. De geschiedenis van beide vlaggen dateert van honderden jaren geleden. Vlag van het Derde Protcol van het Rode Kruis. In werden er vrije verkiezingen gehouden wat tot gevolg had dat de Britten op 12 december het land tot een onafhankelijke monarchie mat de Britse koningin als staatshoofd verklaarden.

Vlag van Hongarije. Christelijke vlag. Vlag van Oost-Timor. Vlag van Congo-Brazzaville. De schelp is het symbool voor de locatie van Guinee-Bissau en de overige kleuren zijn  de Pan-Afrikaanse kleuren.

Vlag van Zuid-Ossetië.
 • Boven het wapenschild staat de opkomende zon wat staat voor een nieuwe toekomst.
 • Vlag van Portugal. Hoewel de vlag verschillende keren is veranderd, hebben ze de kleuren van de Arabische bevrijdingsvlag behouden.

'S Werelds 10 jongste vlaggen

Zie Vlaggen van niet-erkende staten voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Vlag van Hongarije. Wat wel en wat niet als land beschouwd wordt is te vinden op landen van de wereld. Vlag van Gambia. Vlag van Tanzania. Vlag van het UNPO. Vlag van Afghanistan.

Vlag van Spanje. Volwassenen OnderwijsPortaal Nieuwe artikelen Recente wijzigingen, vlaggen landen zwart rood groen. In werden er vrije verkiezingen gehouden wat tot gevolg had dat de Britten op 12 december het land tot een onafhankelijke monarchie mat de Britse koningin als staatshoofd verklaarden. Maak een account of meld je aan.

De vlag bestaat uit een blauwe band, een bredere witte band met in het midden een zwart embleem en een groene baan met de zelfde breedte als de blauwe.

Navigatiemenu

Vlag van de Kaaimaneilanden. De officiële taal is Frans maar verder spreekt men er Fula, Maninka en Susu. De hoofdstad is Bamako. Vlag van Denemarken.

In  werd het een officile kolonie van Portugal. Hoofdartikel: Vlaggen van de wereld        Portaal: Vlaggen en wapens Historische vlaggen Handelsvlaggen van de wereld Marinevlaggen van de wereld Vlaggen van niet-erkende staten Vlaggen van internationale organisaties Vlaggen per land Vlaggen van afhankelijke territoria Vlaggen van subnationale entiteiten Vlaggen van gemeenten Zie ook: Heraldische wapens van de wereld Vexillologie Vlag Vlaginstructie.

Vlag van Mali. De witte sterren in een boog op een gouden kaart symboliseren de zes etnische groepen in vlaggen landen zwart rood groen land.

Het schild heeft een rode achtergrond met onderin het pentagram in het groen, vlaggen landen zwart rood groen, daarachter twee banden in lichtblauw en what is cafe latte macchiato voorstellende het Atlasgebergte met daarboven de opkomende zon. Vlag van IJsland?

Alle vlaggen

Vlag van Dominica. Het roos symboliseert het bloed verloren gegaan bij de opofferingen door het volk in de strijd tegen het kolonialisme. Vlag van Senegal. Vlag van de Verenigde Staten.

 • De vlag werd gebruikt tot juli 29, , toen de regering een nieuwe vlag adopteerde.
 • Vlag van Rusland.
 • Zuid-Soedan adopteerde hun vlag na het einde van hun tweede burgeroorlog.
 • Vlag van Swaziland.

Vlag van Trinidad en Tobago! Vlag van Vanuatu. Beide vlaggen hebben ook een cirkelvormig symbool in het midden van de vlag. In de 16e eeuw bloeide hier de slavenhandel aan de kust.

Vlag van Namibi. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Alle vlaggen van de wereld

De oppervlakte van het land is Het schild wordt gedragen door een staande leeuw links en een rechts luipaard. Grootte delen van het land liggen in de Sahel woestijn. Vlag van Tanzania.

De vlag van Kosovo lijkt qua vorm en kleur op de vlag van Bosni en Herzegovina? Wanneer Werd Kroati Een Land. Vlag van Nigeria.

Ook in categorie:
  01.10.2019 07:57 Arvid:
  De oorspronkelijke Malawische vlag werd op juli 6, , goedgekeurd nadat het land onafhankelijk werd van de Britten. Vlag van Antigua en Barbuda.

  09.10.2019 15:42 Michou:
  Met twee horizontale strepen van rood over wit, zijn de twee vlaggen van Indonesië en Monaco bijna identiek. Vlag van Sri Lanka.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com