hope4childwives.com

Politie online aangifte doen

Datum van publicatie: 24.09.2019

Vraagt u dan om een tolk. Slachtofferhulp Nederland kan u helpen op juridisch, praktisch en emotioneel gebied. Do

Wij stellen u vragen over het misdrijf en we vertellen wat uw rechten als slachtoffer zijn. De politie krijgt elk jaar meer dan één miljoen aangiftes.

Snellinks Ga naar content Ga naar hoofdmenu. Cookies Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.

Bel of 42 60

In de brief vertelt u waarom u vindt dat uw zaak moet worden onderzocht. U kunt een brief schrijven aan de officier van justitie. Lees meer over:. U moet dan opnieuw beginnen. Daar vind je mensen die professioneel zijn opgeleid om je te helpen.

Bent u het er niet mee eens?

Anoniem aangifte doen

Dan heeft u in de rechtszaal het recht om te zeggen wat u kwijt wilt. De politie ziet immers dat traditionele misdaad zoals overvallen en straatroof steeds minder voorkomt. Zijn uw spullen in beslag genomen als bewijs voor de strafzaak? Heeft u de dader gezien? Ga je liever niet alleen naar het politiebureau? Dan krijgt de advocaat van de verdachte ook uw aangifte.

Kwam je net uit de sauna, politie online aangifte doen, werd je aangevallen op een cruisingplek of tijdens een anonieme afspraak die je maakte via een internetforum of een datingsite. Wij slaan uw aangifte op in Mijn Politie. Dan nemen wij altijd contact op de ouders of verzorgers. Probeer u zo goed mogelijk te herinneren wat verkorte hbo opleidingen avans is gebeurd.

Hoe zag hij of zij er uit.

Klachtdelicten

Ken je de verantwoordelijke wijkinspecteur in je buurt? Wilt u hulp van iemand anders, bijvoorbeeld een vriend, familielid of een medewerker van Slachtofferhulp Nederland? Dan verwijderen wij uw aangifte. Herinner je je nadien nog belangrijke details?

Ter plaatse In nood, bij dringende interventies verkeersongevallen met gewonden politie online aangifte doen bij feiten waarbij vaststellingen noodzakelijk zijn inbraak, maar ook in de gemeente waar het misdrijf werd gepleegd, zowel krachtig en subtiel. Dit kan bij je eigen wijkcommissariaat, dan is een over ear toestel ideaal, politie online aangifte doen. Recht op informatie U hebt er recht op te weten hoe u aangifte moet doen en wat er daarna met uw aangifte gebeurt.

Bent u het er niet mee eens. Dan kunt u een brief sturen.

Deel het artikel op social media

Ik wil aangifte doen Iedereen mag aangifte doen van een misdrijf. Er zijn drie manieren waarop je aangifte kan doen: Op een commissariaat ; Online politieloket , voor bepaalde feiten kan je aangifte doen via het online politieloket; Ter plaatse , bij dringende interventies of misdrijven waarbij vaststellingen nodig zijn komt de politie ter plaatse. U moet een kopie meesturen van de aangifte en een kopie van de beslissing van de politie. Het is daarom belangrijk dat de schade goed is opschreven in uw aangifte.

Op de brief die u heeft gekregen of op Mijn Politie vindt u de contactgegevens van de officier van justitie.

Besluit de officier van justitie dat uw zaak niet naar de rechter gaat? Ik wil aangifte doen Politie online aangifte doen mag aangifte doen van een misdrijf. Meestal kunt u uw spullen terugkrijgen, maar dat kan soms wel lang duren.

Gerelateerde vragen:. Details vertellen kan pijnlijk of confronterend zijn. Laat dat je niet tegenhouden om te praten over wat je meemaakte. Dat kan helaas niet.

Inhoudsopgave

Een dergelijke ervaring schud je niet zo gemakkelijk van je af. Of zijn er spullen van u in beslag genomen?

Neem contact op met een vriend of een  holebivereniging. Je kan steeds teruggaan om het PV te laten wijzigen.

Brakel police. Heeft u vragen over uw aangifte. Er staan heel wat organisaties voor je klaar.

Ook in categorie:
    26.09.2019 21:59 Charles:
    Nieuws Vragen Verkeer Over ons Contact. Je kan dat ook later nog schriftelijk doen.

    29.09.2019 09:02 Milly:
    Dat kan van pas komen, mocht je beslissen er een zaak van te maken.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com