hope4childwives.com

Google chrome werkt niet meer op vista

Datum van publicatie: 02.10.2019

Hoi, Misschien heel dom antwoord, maar voor chrome op te starten hoef je toch niet in te loggen. Vanaf april krijgen mensen die Googles browser Chome gebruiken op een XP- of Vista-computer geen nieuwe updates van Chrome meer. Schakel crashrapporten in om meer informatie te verzamelen.

Kopieer de volgende link eens en zet deze in de balk bovenaan dan moet hij het wel doen. Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren. Registreren bij Security. Laatst aangepast door ElivdGeest : 25 februari om Best irritant, ook doorklikken op bepaalde sites lijkt niet meer te lukken.

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund.

Om verder te kunnen gaan dien je eenmalig akkoord te gaan met de nieuwe huisregels van Security. Ik heb google chrome eraf gegooid en weer opnieuw geinstalleerd. Mensen met die versies van Windows krijgen in Chrome een waarschuwing te zien.

Forumsoftware: vBulletin, versie 4. Gebruik jij een bit Windows Vista of een bit versie.

Advies uit onverwachte hoek, vergeet de browsers van MS. Windows Updateproblemen en mislukte updates voor Chrome verhelpen Als je problemen ondervindt met het updaten van Chrome op je computer, krijg je mogelijk een van de volgende foutmeldingen te zien: Update mislukt: updates zijn uitgeschakeld door beheerder.
  • Werkt het nog steeds niet?
  • Forumsoftware: vBulletin, versie 4.

Welke browser nog wel voor Vista?

Post een van de leden ondanks alles toch een bericht in zo'n discussie, dan zal dit bericht verwijderd worden. Lange Pier Bekijk Profiel Bekijk onderwerpen.

Laatst aangepast door ElivdGeest : 21 februari om Aan de bar. Een leverancier van een bloedglucose sensor gebruikt door diabetici heeft de mogelijkheid om een sensor uit te lezen via een Rubensky Moderator Team lid.

  • Vraag   Foto's uit foto app downloaden lukt niet meer. Je kunt je computer opnieuw opstarten om te zien of het probleem daarmee wordt opgelost.
  • Gisteren weer 6 updates voor XP binnen gekregen. Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:.

Was dit nuttig. IE 9 genoemd, ontdekte ik dat de ondersteuning voor 9 gestopt is, zorgen zij ervoor dat EuroClix haar commissie verdient op aankopen die jij via ons doet. Adobe Shockwave Player Schakel Hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar onder Systeem uit. Is het veilig een oude computer te gebruiken voor internetbankieren.

Waarom cookies?

Probeer eerst deze algemene oplossingen voor Chrome-crashes Andere tabbladen, extensies en apps sluiten Je computer heeft wellicht niet voldoende geheugen meer en kan de site niet laden terwijl er ook apps, extensies en programma's worden uitgevoerd.

Je computer opnieuw opstarten Mogelijk is de update niet voltooid op je computer. Hulpvragenden in dit forumonderdeel worden enkel geholpen door daartoe bevoegde teamleden.

Als je Windows gebruikt, bekijk je meer informatie over hoe je ongewenste software kunt vinden en verwijderen. Laatst aangepast door ElivdGeest : 25 februari om Gisteren weer 6 updates voor XP binnen gekregen. Wat is 5G?. Laatst aangepast door ElivdGeest : 21 februari om Het systeem is zo oud dat het in deze tijd van online criminaliteit niet veilig is om met een XP-systeem te internetten en google chrome werkt niet meer op vista e-mailen.

Ga naar het tabblad met de foutmelding en probeer de pagina opnieuw te laden. Chrome wordt mogelijk al op de achtergrond uitgevoerd op je computer. Je moet er dan maar op vertrouwen wat deze installer allemaal voor "niet-te-stoppen" informatie over je systeem naar Google spuit Bovenaan Onderaan.

Ik ga akkoord met de bijgewerkte privacy policy. Helpcentrum Aankondigingen, google chrome werkt niet meer op vista. Sluit andere apps of programma's die worden uitgevoerd. Los problemen met hardwareversnelling op. De website van SeniorWeb maakt gebruik van cookies. Wat is 5G?. Klik in de rechterbovenhoek op Meer   Instellingen. Als je Windows gebruikt, bekijk je meer informatie over hoe je ongewenste software kunt vinden en verwijderen.

Wacht dat even af, voor ik iets doe.

Los vervolgens problemen met Chrome-crashes op

Als je Chrome verwijdert en opnieuw installeert, kun je problemen met de zoekmachine, Flash, pop-ups, updates of andere problemen verhelpen waardoor Chrome niet kan worden geopend. Bepaal of je elke app in de lijst wilt updaten of verwijderen. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan.

Als je dit probleem wilt verhelpen, neem je contact op met de eigenaar van de website en laat je deze weten dat je problemen ondervindt tijdens het laden van de webpagina.

Zorg ervoor dat de functie voor software-updates online kan gaan. Zie Chromium! Als dit niet werkt, controleer je of Chrome is geblokkeerd door antivirussoftware of andere software op je computer.

Ook in categorie:
    06.10.2019 09:38 Hao:
    Als de fout blijft optreden: Windows: probeer het zelfstandige installatieprogramma. Probeer eerst deze algemene oplossingen voor Chrome-crashes Andere tabbladen, extensies en apps sluiten Je computer heeft wellicht niet voldoende geheugen meer en kan de site niet laden terwijl er ook apps, extensies en programma's worden uitgevoerd.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com