hope4childwives.com

Cursus fotografie regio rotterdam

Datum van publicatie: 14.07.2019

Home Fotografie cursus Rotterdam. De meeste worden verzorgd in hartje Haarlem pal tegenover het station en naast een parkeergarage. Wij beginnen helemaal bij het begin, maar gaan snel door naar de gevorderde fototechnieken.

Corina — 15 september Yoëll — 22 mei Prima begin. Rinus Roon — 27 juni Na de cursus ben jij je beter bewust van wat je daadwerkelijk aan het doen bent en ook wat de mogelijkheden van je camera zijn. Ger Ronge — 13 april

Het kopiren en printen van lesmateriaal en werken is mogelijk in overleg met de docent. Leuke cursus, onder leiding van een enthousiaste docent, twee soorten ice tea en zelfs een cappuccino ice. In 1 dag leer je als beginnende amateurfotograaf precies wat je nodig hebt om met je spiegelreflexcamera aan de slag te gaan, cursus fotografie regio rotterdam. Naast de praktijkdag reisfotografie bieden wij overigens ook nog vele andere fotocursussen op alle niveaus.

Deze cursus is zeer aan te raden.

De Academy

Mocht je zelf met Apple werken, dan is dat geen enkel probleem want de Adobe software werkt op beide systemen nagenoeg hetzelfde. Nienke Grove — 28 juni Erg leuke en leerzame cursus. Heel leerzaam erg gezellig en hele duidelijke uitleg!!! Daarbij besteden we aandacht aan:. Je enthousiasme is aanstekelijk Mark en de manier waarop je de techniek uitlegt verdient lof.

Leuke en nuttige cursus.

  • Is een fotocursus al volgeboekt? Erg leuke en leerzame cursus.
  • Joke Stolk de Paauw — 26 maart Een aanrader.

Ontzettend leuk. Sonja Verlinde - 4 juni Dag alle alle. Na een dag al de eerste opdracht gekregen. Ook de combinatie theorie en praktijk was prettig.

Bedrijfsfotografie industrie productfoto's profielfoto's

Paula van der Tak — 8 april Sera — 13 februari Leo van Wingerden — 4 april Vooral de analyse van de gemaakte foto's vond ik leerzaam.

Maria van Holten - 12 april Goede cursus waarin de beginselen van fotografie en het gebruik van je camera op een zeer plezierige manier worden behandeld, cursus fotografie regio rotterdam. Dus ook op bewegende onderwerpen. Prettige cursus waar ik veel aan heb gehad en vooral nog veel aan zal hebben. Een prima cursus om meer kennis op te doen over fotografie, maar ook om je camera beter te leren kennen?

Julia Stoopman — 13 juli En het wordt heel duidelijk uitgelegd. Giselle Monteiro Tavares — 4 april

Sjaan - 7 september Karin Schreuder - 22 september Mark is op een prettige manier ter zake waardoor het rendement van de dag behoorlijk groot is. Maar voor mij ging de uitleg te snel. Spijtig van het weer dat de praktijk iets verstoorder. Ik heb tijdens deze cursus veel geleerd over de instellingen van mijn camera.

Jeanne Huizer - 9 november Daarnaast krijg je een uitgebreide reader met presentatie slides mee en achteraf ontvang je per e-mail een digitale hand-out waarin het technische deel van de cursus is uitgeschreven, cursus fotografie regio rotterdam.

Maak betere foto's

En het wordt heel duidelijk uitgelegd. Marloes — 15 november Nu nog in praktijk brengen en blijven gebruiken.

Bep van der Pluijm - 19 september Maria van Holten - 12 april Zeer leerzaam na vele workshops was deze heel erg vernieuwend en leerzaam.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@hope4childwives.com